Webinar Individualisation and HR

On September 6, 2018, Tom Haak, of the HR Trend Institute, will participate in a webinar focusing on individualisation and HR. Tom and Mike Muurmans of SAP will discuss the implications of individualisation and personalisation for HR, and how organisations can benefit. The webinar will be in Dutch. Please find below the convocation in Dutch.

Individualisering binnen HR – wat betekent dit voor organisaties?

De snelheid waarmee technologische ontwikkelingen zich aandienen en de veranderingen die hiermee gepaard gaan, hebben een groot effect op bedrijven. Niet alleen op de manier van werken, maar ook de wijze waarop zij hun organisatie transformeren naar ‘fit-for-future’. Welke kansen bieden deze ontwikkelingen voor HR? En wat zijn de mogelijke consequenties voor de HR-organisatie?

Op donderdag 6 september a.s. bespreken Tom Haak, directeur van het HR Trend Institute, en Mike Muurmans, Customer HR Advisors teammanager bij SAP, wat individualisering betekent voor HR en hoe bedrijven zichzelf kunnen vernieuwen door op een andere manier naar medewerkers te kijken.

In dit half uur durende webinar krijg je een voorproefje van wat Tom en Mike in hun individuele sessies behandelen tijdens Connect to Innovate op 2 oktober a.s.:

  • De individualiseringstrend en Workforce of the Future.
  • Het belang van de juiste skillset-mix.
  • Hoe gebruik te maken van een (exponentieel groeiende) wereldwijde pool van werkkrachten.
  • De rol van o.a. intelligent services, machine learning en social platforms.

Aan de hand van 5 stellingen gaan zij het gesprek aan met elkaar, maar graag horen zij ook jouw visie. Tijdens het webinar heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen via de Q&A-box. Tom en Mike beantwoorden je vragen live tijdens de Q&A-sessie.

Registration for the webinar is possible via this link.

No more articles

This website uses cookies to give you the best possible user experience.
Agree to this by clicking accept.