The Future of HR – June 28, in Zwolle (NL)

On June 28, 2017, a symposium about ‘The Future of HR” will take place at the University of Applied Sciences in Zwolle. Tom Haak of the HR Trend Institute will give a keynote. The program will be in Dutch. Please find below more information in Dutch.

—————————————————————————————————————–

NVP Overijssel organiseert in samenwerking met Hogeschool Windesheim en P&O Netwerk Zwolle op woensdag 28 juni a.s. het

Symposium ‘The Future of HR’.

Ben jij ook al zo benieuwd naar belangrijke HR-trends, die het werk van mensen in organisaties beïnvloeden? Wil je weten hoe je deze trends kunt gebruiken om de impact van HR te vergroten?

Inleiding

Het symposium zal beginnen met een prikkelende inleiding door twee HR Specialisten:

Tom Haak (HR Trend Institute)
In zijn inleiding zal Tom Haak ingaan op een aantal van deze belangrijke HR-trends. Deze trends zal hij illustreren met voorbeelden uit organisaties die hier nu al op inspelen. Verder vertelt hij over een aantal innovatieve producten en services in het HR-domein, die bij deze trends kunnen ondersteunen .

Tom Haak is de oprichter en directeur van het HR Trend Institute.  Het HR Trend Instituut detecteert, volgt en stimuleert slim en creatief gebruik van trends op het gebied van mensen en organisaties.

Jan van den Brink (Ja! HRM Specialisten)
De tweede inleider, Jan van den Brink, blijft zich vanuit zijn advies en recruitmentpraktijk dagelijks verbazen over alles wat met HRM en de ontwikkelingen in ons vakgebied te maken heeft. Vanuit zijn observaties zal Jan van den Brink ons meenemen in zijn kijk op HR, de professionals in ons vakgebied en de toekomstbestendigheid van de HR professional. Een verhaal met een vleugje humor, prikkelende stellingen en introspectie.

Jan van den Brink is Directeur / HR Consultant van Ja! HRM Specialisten (Deventer – Amersfoort). Ja! HRM Specialisten bemiddelt HR professionals en adviseert bij HR- en organisatievraagstukken. 

Workshops

Na deze inspirerende inleiding kun je een aantal boeiende workshops volgen, die verder ingaan op trends uit de inleiding.

  • Persoonlijk ondernemerschap
  • HR Analytics heeft met cijfers niet van doen?
  • Empoyer Branding
  • Netwerkorganisatie in de HR wereld
  • Duurzaam alleen een containerbegrip of …
  • “De praktijkmonitor”: de dagelijkse werkelijkheid van de HR professional op basis van onderzoek..
  • HR en arbeidsmarkt/ robotisering

Programma

13.00 – 13.30 uur  Ontvangst deelnemers
13.30 – 14.30 uur  Inleiding hoofdsprekers
14.30 – 14.45 uur  Pauze
14.45 – 16.00 uur  Workshopronde 1
16.00 – 16.30 uur  Pauze met lichte snack
16.30 – 17.45 uur  Workshopronde 2
18.00 – 19.00 uur  Eten en netwerken


Kosten

Deelname aan dit symposium is gratis voor NVP-leden en alumni van Hogeschool Windesheim. Leden van P&O Netwerk Zwolle betalen € 35,-. Niet-leden betalen € 50,-.

Locatie:

Hogeschool Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle.
Gebouw X eerste verdieping.

Meer informatie:

Uitgebreide informatie kun je lezen op de website van de NVP.

 

 

No more articles